Bra Bygg Och Fastighetsservice i Göteborg AB

Om oss

Vi brinner för vårt hantverk och att hjälpa våra kunder. Berätta gärna om hur vi kan hjälpa dig.

Vilka vi är

Bra Bygg och Fastighetsservice i Göteborg AB startades 2009 och drevs som enskild firma fram t.o.m 2013 då vi ombildades till aktiebolag. Verksamheten har sitt säte i Göteborg, men vi åtar oss arbeten över hela länet.

Vi utför till mesta dels uppdrag åt privata och kommunala fastighetsbolag, men även privata kunder. Med 27 st direktanställda medarbetare som inkluderar snickare, plattsättare, målare, golvläggare, rivare, elektriker och VVS-montörer, har vi möjlighet att erbjuda ert företag totalentreprenad på alla sorters jobb inom bygg och renovering.

Bli en av oss

Vi söker hela tiden efter duktiga medarbetare med några års erfarenhet. Om vi inte har en ansökan ute för tillfället är du välkommen att skicka in en spontansökan.

Är du den vi söker? Vi är idag närmare 30 medarbetare med olika talanger. Vilka skills har du?

En byggfirma att lita på

Alla våra medarbetare har lång erfarenhet och specialkompetens inom sina respektive områden, vilket gör oss till en byggfirma att lita på.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt kommande projekt!

Våra starkaste sidor är många
Oavsett om du behöver hjälp med renoveringar, totalentreprenad, badrums- och köksrenoveringar, snickeri, måleri, VVS, el eller byggservice så finns vi här för dig.
Boka möte